Login

Login naam:
Wachtwoord:Log automatisch in

 • Uw Wachtwoord vergeten?
 • Registeren
 •  

   

  Locatie van ramen en de hoeveelheid licht voor planten

  In kamerplanten ontvangt een eenzijdig licht - uit de ramen. Zelfs op een enkel venster licht variëren. De rechterkant van het venster op het westen, krijgt meer licht dan de linker.

  Op een plank opgehangen aan de bovenste spiegel verlichting alleen de zijkant en op de dorpel en het bovenste gedeelte.

  Aantal direct zonlicht de kamer binnen, afhankelijk van de locatie van de ramen. De meeste zonnestraling dringt door tot in de zogenaamde "licht" van de tripartiete verlichting, vervolgens in een hoek kamer met ramen op het oosten en het zuiden of westen.

  Voor de langste tijd dat de zon op het zuiden (open aan de zon 6-9 uur en missen een maximum van zonlicht), vervolgens naar het zuid-oosten en zuid-westen van Windows, Windows naar het oosten, de zon van 's morgens tot' s middags, West - alleen in de middag.

  Ramen op het noorden, langs een gladde, bijna constante lichtintensiteit gedurende de dag.

  In termen van onze breedtegraad het grootste deel van de dag de plant wordt niet gedekt door de directe zonlicht, maar gedekt door verstrooid zonlicht.

  Aantal verspreide zonlicht de kamer binnen, bepaald door de grootte van de hemel, zichtbaar door het venster. Als de ramen met uitzicht op de grote open ruimte (taluds, brede straten, enz.), dan in dergelijke lokalen krijgt veel meer licht dan die welke zichtbaar zijn door het raam alleen de muren van de aangrenzende huizen. Wat zonlicht, vooral als de kamer is donker behang en meubilair, wordt het geabsorbeerd.

  In het lichte ruimte met ramen zuiden, Oost of West, kunt u met succes groeien de planten.